01.02.15.

Hej vackra du! Jaa, just du. 🙂 Hur är det? Här är allt bra. Jag är lycklig.
Varit ledig i två dagar och är ledig ännu imorgon. Igår var vi ner till mamma och pappa och in till min farmor. Har lite dåligt samvete över att jag inte är dit så mycket. Skulle ju helst kunna ringa henne.

Vi pratade om allt vi brukade göra förr, när jag gick i lågstadiet bodde vi på samma gård som fammo o faffa. Så jag och mina syskon var där varenda dag. Åkte sparkstötting, pulkade, cyklade, väntade på busshållsplatsen på att hon skulle komma hem från jobbet, plockade syrener, hämtade ved, kokade varm choklad, ”frasagröitin”, pannkakor, spelade innebandy i långa hallen, hoppade i sängarna, sprang runt runt. Oj det var tider det. Nu när jag åker dit med mina egna barn kommer barndomsminnena tillbaks. ❤

Idag har vi varit till svärmor å svärfar och ätit lax till lunch, vi tänkte dit i bastun nu ikväll så dom fråga om vi ville ha skinkpaj då, så vi har inte behövt laga nån mat idag 🙂 imorse provade jag göra äggröra i micron, det gick förvånandsvärt bra. Gott!

Idag på e.m. så gjorde jag paleo-chokladbollar. De var jättegoda. Receptet finns här på fyscoachen.se

Å eftersom att jag inte har hittat risentas fröknäckemix i affärn så gjorde jag fröknäcke själv. Från scratch, å det var så enkelt, å det blev så gott. Receptet tog jag från 56kilo.se

Imorgon ska vi ta ”sparkarin” till affärn och köpa köttfärs, ungarna beställde spagetti och köttfärssås. Då får jag prova bönpastan som jag fick av en väninna ❤ Efter lunch ska vi besöka en bekanting, å på kvällen är det box som gäller.

Keep up the good work gott folk ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s